Редактор: e-mail: Снимка: Украински флотВМС на САЩ отрекоха слуховете в интернет, че американският

...
Редактор: e-mail: Снимка: Украински флотВМС на САЩ отрекоха слуховете в интернет, че американският
Коментари Харесай

ВМС на САЩ: Разрушителят „Рос“ няма да тръгва към Крим, остава в Одеса

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Украински флот

Военноморски сили на САЩ отрекоха слуховете в интернет, че американският унищожител „ Рос “ ще се насочи към Крим.

За опцията бойният транспортен съд да се насочи към полуострова писаха уеб сайтове, проследяващи придвижването на водния съд.

Въпреки известията, разрушителят на американския флот „ Рос " беше и ще остане в пристанището на Одеса в обозримо бъдеще в поддръжка на учението " Си Бриз ", съобщи официалният Twitter на учението, което се организира от американския 6-и флот.

Слуховете за миноносеца " Рос " се появиха на фона на два случая с кораби на НАТО край крайбрежията на Крим. Във вторник съветското министерство на защитата заяви, че на 24 юни холандската военноморска фрегата " Евертсен ", която е била в неутрални води, е трансформирала курса си и е почнала придвижване към Керченския пролив. 

За да се предотвратят нарушавания на границите, изтребители Су-30 и бомбардировачи Су-24 се издигнаха във въздуха. След това „ Евертсен “ незабавно смени курса, написа ria.ru.

Ден по-рано, на 23 юни, английският миноносец Defender навлезе в териториалното море на три километра и мина съветската граница покрай нос Фиолент в Крим. Руският граничен транспортен съд извърши сигнален огън, а самолетът Су-24М бомбардира по пътя на есминеца.

Превод „ Петел “

Despite recent reports, as of 30 minutes ago and for the foreseeable future is in port, to support.
— Exercise Sea Breeze (@ExSeaBreeze)
Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР